.
×

Personi në foto sot është politikan i njohur në KosovëXhavit Haliti është nënkryetari i Kuvendit të Kosovës. Ai po ashtu është njëri nga zyrtaret e lartë të PDK-së. Haliti, ka vite që është pjesë e politikës. Njëherësh ka qënë edhe pjesëtar i luftës, natyrisht se ka vite që kanë kaluar nga ajo kohë dhe shumëçka ka ndryshuar.

Por bashkë me kohën ka ndryshuar edhe Xhavit Hailit.