.
×

Përsëri provokon Kaqja….(Foto) 

Ka vazhduar postimet në murin e saj në Facebook Kaqushe Thaqi, moderatorja e shou programit në TV Star.

E njohur për emisionet e saja me artistë e artiste, këngëtarë e këngëtare e personalitete të jetës publike, Kaqusha Thaqi shquhet edhe për bukurinë dhe fotogjeninë e saj jo vetëm përballë kamerës së aparatit. Ajo është sensitive edhe në jetë…e shfaq bukurinë e saj ashtu siç është, pa ngurim, me plot guxim dhe mbi të gjitha me plot talent…shkruan Botapress

Kjo është Kaqja….e bukur!