[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Përmbytje nga reshjet e shiut në GjakovëBotapress 16 Maj- Të reshurat e fundit të shiut kanë shkaktuar përmbytje në komunën e Gjakovës. Në fotografitë e dërguara në redaksinë  janë përmbytur disa lagje si: “Blloku i Ri”, rruga” Gjergj Fishta” dhe pjesa te segmenti i sapo ndërtuar i lumit Krena.

Sipas zëdhënësit të AKR-së në Gjakovë, Ali Tafarshiku, vërshimet te lumi Krena janë bërë si pasojë e punimeve që janë bërë dhe pakujdesisë gjatë ndërtimit të shtratit ndaj gypave të ujërave të zeza.

 

Menu Title