.
×

Përleshje me armë zjarri në kryeqytetNjë përleshje me armë zjarri ka ndodhur para pak çastesh në platonë mbi Kurriz, në lagjen Dardania.

Përleshja ka ndodhur mes disa personave të cilët kanë qenë me motoçikleta dhe me këtë rast janë shkrepur disa plumba.

Kontakti me policinë deri në këto momente, ka qenë i pamundur.