.
×

Përfundon takimi në Presidencë, flet Kadri Veseli e jo Hashim Thaçi   

Sh.Osmani Bota presxs

Ka përfudnuar takimi në Presidencë në mes të presidentes Atifete Jahjga dhe përfaqësuesve të PDK-së.

Pas takimit ka folur Kadri Veseli e jo Hashim Thaçi. Veseli ka thënë se kemi vullnet politik për të dalë nga ngërçi politik i vendit. I pyetur se cili është ky vullneti ai ka thënë se zgjidhje e problemit është brenda vendimit të Gjykatës Kushtetuese.