.
×

Përfundon pjesa e parë e gjysmëfinales Kroaci – Angli, kombëtarja angleze në epërsi 

Ka përfunduar pjesa e parë e gjysmëfinales së dytë të kampionatit botëror “Russia 2018”

Në pjesën e parë kombëtarja angleze është treguar shumë herë më e mirë se sa kombëtarja e Ballkanit.

Mbrojtësi i Tottenham Hotspur Kiran Tripper, ishte ai cili shënoi gol fantastik në minutën e 5, të takimit.

Anglia gjatë mintuave tjerë pati edhe disa raste shënimi, por që nuk arriti të shënojë gol.

Kroatët zhvilluan një pjesë të parë të dobët dhe nuk patën as edhe një rast shënimi.