[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Përfitimet që i merrni nga vaji i ullirit nëse e përdorni në fytyrëPërderisa po hymë në sezonat ku duhet të kujdesemi për lëkurën dhe fytyrën tonë në mënyrë që mos të na thahet, të gjithë jemi duke e kërkuar atë produkt që do na bëjë lëkurën të shkëlqyeshme.

Çfarë thonë ekspertët për përdorimin e vajit të ullirit në lëkurën tuaj?

Verdikti i ekspertëve kur flitet për përdorimin e vajit të ullirit është i përzier. Përderisa vaji i ullirit në përgjithësi është shumë i sigurt, edhe në përdorim të lëkurës.

Mirëpo për personat të cilët kanë lëkurë tejet të ndjeshme apo edhe ndonjë problem dhe sëmundje me lëkurë, përdorimi i vajit i ullirit vetëm sa e përkeqëson atë, raporton “GoodHouskeep”, transmeton lajmi.net.

Nëse tentoni ta trajtoni lëkurën e thatë me vaj të ullirit atëherë jeni duke bërë gabim, këtë e thonë ekspertët.

Për të trajtuar lëkurën e thatë sensitive, duhet të përdorni antioksidantë që përbëhen nga bima e vajit të ullirit, ky produkt  ndihmon shumë në trajtimin e lëkurës sensitive dhe të thatë. Vaji i ullirit sjell shumë përfitime shëndetësore, e sidomos për lëkurën tuaj.

Vaji i ullirit mund të konsiderohet si antioksidantë dhe të përdorët për për parandalimin e plakjes dhe kur keni përjetuar dëme nga dielli.

Menu Title