[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Për shkak të shiut dhe breshrit ndalet qarkullimi në autostradëAutomjetet që ishin duke qarkulluar në autostradën Prishtinë – Prizren, janë detyruar të ndalën në rrugë.Kjo ishte ndalesë e detyrueshme, për shkak të shiut të madh që po binte dhe breshrit në rajonin e Komunës së Malishevës.Siç transmeton kp, ato pak automjete që vazhdonin qarkullimin, detyroheshin që të ulnin shpejtësinë.

Menu Title