.
×

Për çka u hutua kështu Ramush Haradinaj?



Sot gjatë tryezës së organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës KDI “Dialogu Kosovë-Serbi pas Samitit të Berlinit” pjesëmarrës ishte Kryeministri Ramush Haradinaj, ambasadori i Zvicrës Jean-Hubert Lebet, ambasadori i Shqipërisë Qemal Minxhozi dhe diplomatë nga ambasada Italiane.

Gjatë hapjes së takimit nga drejtori i KDI-së, Ramush Haradinaj dukej i hutuar dhe i thelluar në mendime. E kjo i ka ndodhur shpesh kryeministrit, për më tëpër shikojeni videon. VIDEO