.
×

Pasaportat dhe letërnjoftimet e Kosovës në duar të grupit terrorist ISISGrupi terrorist ISIS ka vjedhur dokumente identifikimi të shumë shtetasve perëndimorë duke përfshirë të Kosovës dhe Shqipërisë.

Sipas raportimeve të një televizioni në Dubai të EBA-së, janë gjetur shumë dokumente në një zyre të organizatës në Siri. Së paku 2 pasaporta të Kosovës dhe 6 letërnjoftime shihen në një kronikë televizive, raporton KTV.

Gjithashtu një numër pasaportash të shtetasve shqiptarë janë në posedim të ISIS-it, transmeton koha.net. Pasaportat edhe të qytetarëve nga vende të BE-së dhe SHBA-ja janë vjedhur dhe pjesëtarë të ISIS-it i përdorin ato për udhëtuar në vende të ndryshme.


Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/isis-ka-vjedhur-pasaporta-dhe-leternjoftime-te-kosoves-100316/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright