[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Pal Shtufi: LDK pa drita…!Duhet me pritë Isa Mustafen kur po del në TV ose kur e shkruan një status! Ku është LDK-ja e madhe, e fuqishme e plot kuadro të shkëlqyeshme? Mos po doni që kryetari i juaj të mirret edhe marketing dhe me secilin kundërshtar të LDK-së?!
Shahet LDK, shahet kryetari i saj, shahet e nënçmohet çdo personalitet i LDK-së, kush një fjalë e as një reagim nuk e bë. Ku jeni LDK? Mos u ka zënë covidi20, se 19-tëshit ju gjet ilaçi?
A jeni normal? Ka bë Vjosa statusin më fyes të mundshëm për kryetarin e juaj, e ju strukeni, kush një reagim nuk e bë.
Ku janë shkrimet autoriale? Ku janë reagimet zyrtare?
Nuk keni as TV, asi portal dhe as faqe normale në facebooK. Berat Buzhala si person privat i ka mbi 120 mijë abonues e faqja zyrtare e LDK-së as 50 mijë!
Ku është QIK-u, fuqia informative që dikur dridhte Ballkanin?
Për çdo ditë ju përdhosin rivalët, të cilët edhe ekipin e lojtarëve politik tentojnë tua përcaktojnë, nderkaq nga taborri i LDK-së asnjë zë e asnjë fjalë. Pikërisht këtë ua dëshirojnë edhe rivalët, pa shybe.
LDK është baza e shtetit. Është ekuilibri më i natyrshëm politik i vendit. Duhet me pasë përgjegjësi për këtë pasuri kombëtare e jo me i shti veshët në lesh.

Menu Title