.
×

Osmani: Ja 10 hapat si duhet të fitohet ndeshja sipas UEFA-sPlani dhjetë hapësh për të fituar një lojë futbolli në UEFA-s, sipas Vjosa Osmanit:

  1. Trajto ekipin kundërshtar si terroristë posa të mbërrijnë në aeroport
  2. Sigurohu që huliganët të sulmojnë autobusin e tyre
  3. Hedh objekte të forta në drejtimin e tyre në sekondat e para të ndeshjes
  4. Mos lejo prezencën e publikut që i përkasin ekipit kundërshtar
  5. Bëj gjithë stadiumin të këndojë “Vritni, vritni Shqiptarët” (ose kushdo që është kundërshtari)
  6. Përpilo një plan të bashkëpunimit në mes të huliganëve, rojeve të stadiumit dhe policisë në mënyrë që të parët të hyjnë në fushë lirisht, kur të duan për të sulmuar lojtarët e ekipit kundërshtar
  7. Hedh fishekzjarrë në drejtim të lojtarëve të ekipit kundërshtar
  8. Bëj huliganët të hyjnë në fushë dhe sulmojnë lojtarët e ekipit kundërshtar
  9. Sigurohu që huliganët të përdorin objekte të forta, të rrezikshme kur sulmojnë lojtarët brenda në fushë
  10. Bëj rojet e sigurimit dhe forcat e policisë të sulmojnë ekipin kundërshtar dhe sigurohu që e gjithë fusha e futbollit ti ngjaj një beteje lufte.