.
×

Nuk kalon propozimi i opozitës për vendimin e qeverisë për rritjen e pagaveBotapress, 14 Mars – Me 39 për, 45 kundër dhe 2 abstenime  Kuvendi nuk ka miratuar rekomandimet e propozuara nga LDK dhe VV lidhur me vendimin e qeverisë për rritjen e pagave

 

Ndryshe, sot është duke vazhduar seanca plenare ku në rend dite për diskutim janë edhe shumë pika.