.
×

Nuk fillon seanca, Lista “Srpska” mbanë peng votimin e Qeverisë?Lista Srpska duket se ende është duke e mbajtur pengë votimin e qeverisë për shkak të kërkesave të saj për disa poste në institucione. Fillimi i seancës ishte paraparë për orën 12:00.

Nëse Lista Srpska pajtohet të marrë pjesë në seancë, Parlamenti pritet të votojë për Qeverinë e re, e cila do të udhëhiqet nga Isa Mustafa i cili morri postin e Kryeministrin pas ujdisë me Hashim Thaçin i cili ka pranuar të jetë zëvendës i Isa Mustafës dhe Ministër i Jashtëm.