[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nuk do të besoni, ja sa para merr Kim Kardashina vetëm për një postim në InstagramPër një postim, Kim Kardashian merr më shumë para se e gjithë rroga e presidentit Trump!Instagram nuk është vetëm një vend për fotot tuaja të mëngjesit apo perëndimet e filtruara me opsione – kjo është gjithashtu një mundësi e karrierës tani, dhe në qoftë se ju jeni Kim Kardashian, ajo mund t’ju ndihmojë të fitoni disa para të mira.

Sipas një raporti të kohëve të fundit nga një faqe e gazetarisë mjekësore e quajtur STAT, Kim bëri më shumë para se sa presidenti Donald Trump bën në një vit të vetëm me rrogën.

Paga e presidentit është 400,000 dollarë në vit ndërkohë që një postim i Kim Kardashian bën $ 500,000.

Çfarë po prisni, bëhuni të zgjuar dhe mendoni për të ardhurat që mund të fitoni nëpërmjet Instagramit. /Blitz.al/

 

16:47 | 12 Korrik 2018

 

Për një postim, Kim Kardashian merr më shumë para se e gjithë rroga e presidentit Trump!

 

Instagram nuk është vetëm një vend për fotot tuaja të mëngjesit apo perëndimet e filtruara me opsione – kjo është gjithashtu një mundësi e karrierës tani, dhe në qoftë se ju jeni Kim Kardashian, ajo mund t’ju ndihmojë të fitoni disa para të mira.

 

 

Sipas një raporti të kohëve të fundit nga një faqe e gazetarisë mjekësore e quajtur STAT, Kim bëri më shumë para se sa presidenti Donald Trump bën në një vit të vetëm me rrogën.

 

Paga e presidentit është 400,000 dollarë në vit ndërkohë që një postim i Kim Kardashian bën $ 500,000.

 

Çfarë po prisni, bëhuni të zgjuar dhe mendoni për të ardhurat që mund të fitoni nëpërmjet Instagramit. /Blitz.al/

 

Menu Title