[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nuk do ta besoni se çfarë nuse mori ky shqiptar, mahniten dasmorët (Video) 

 

Martesat e shqiptarëve kanë bërë gjithmonë bujë të madhe në komunitetet e ndryshme ku ka shqiptar.

Poashtu edhe një martesë mes një djali shqiptar dhe një vajze zezake është bërë tashmë hit në rrjetin social.

Ka shumë që e mbështesin një martesë të tillë si një zgjedhje dhe e drejtë e secilit individ mirëpo ka edhe nga ata që nuk janë pajtuar me një bashkim të tillë.

Për më shumë ju mund të ndiqni momentet nga kjo martesë të hedhur në rrjetin social Youtube”:

 

https://www.youtube.com/watch?v=NtFVCAtPWB8

 

Menu Title