.
×

Njoftim, për një lajm shembullor:Pas një angazhimi të mundimshëm, arritëm që ta rikthejmë shkollën shqipeFëmijë të dashur nga Kaiserslauterni, të martën me 21.08.18 fillon mësimi plotësues në gjuhën shqipe. Mësimi do të mbahet  nga mësuesja Bastrije në Römschule, dhe fillon nga ora 14.00.

Ju presim me gëzim!