[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Njoftim me rëndësi nga Aeroporti i PrishtinësAeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” njoftoi se për sot janë planifikuar dy fluturime në nisje nga Prishtina.

Fluturimet që do të operohen me udhëtarë vetëm në shkuarje janë drejt Malmos si dhe drejt Cyrihut.

Aeroporti ka kërkuar që për bileta dhe ndonjë ndryshim eventual në nisjet e planifikuara, udhëtarët të jeni në kontakt me kompanitë ajrore apo përfaqësuesit e tyre.

Po ashtu, gjatë kësaj jave janë planifikuar edhe disa udhëtime të tjera në nisje.

 

Menu Title