.
×

Njoftim me rëndësi: Nesër bëhet rivarrimi i dëshmorit të kombit Rifat Mziu 

Njoftojmë bashkëluftetarë, miqë , shokë dhe dashmirë se neser ne ora 15:00 te lapidari i dëshmorve në fshatin Morinë bëhet rivarrimi i dëshmorit të Kombit Rifat Mziu me nderime të larta ushtarake!

Atëhere ju ftoim që te merrni pjesë që ta nderoim vepren e Profesorit të Fizikës, ushtarit të Adem Jasharit dhe pjesëmarresit te të gjitha betejave ku do qe nihej krisma, tani Dëshmor i Kombit!

 

Ardhja juaj ndëron gjakun e derdhur për liri!

Lavdi gjithë dëshmorve të Kombit 🇦🇱