.
×

Njëra donte vetë, ndërsa tjetrën s’e njoh’, flet taksisti shqiptar i akuzuar për përdhunim 

Me një vajzë “kisha një raport me konsensus, ndërsa tjetrën “nuk më kujtohet, nuk e kam idenë se kush është”.

 

Kështu është mbrojtur para hetuesve 30-vjeçari shqiptar, i arrestuar nga policia e Mialnos nën akuzën e përdhunimit të dy vajzave, në taksinë me të cilën punonte.

 

Lidhur me episodin e fundit për të cilin akuzohet, atë të 11 nëntorit të vitit të shkuar, shqiptari tha se me vajzën kishte një raport “konsensual”, pasi morri pjesë në video humoristike të xhiruar nga vajza në fjalë bashkë me dy miq të saj, që hipën gjithashtu në taksinë e tij pranë diskotekës “Old Fashion” dhe zbritën përgjatë rrugës. Ishin pikërisht pamjet e filmuara në këtë video, bashkë me dëshmitë, që çuar efektivët në identifikimin e shqiptarit.