.
×

Një trend i ri po i bezdis serbët: Trokasin, largohen dhe lënë një paketë para derës 

Kohët e fundit, njerëzit kanë më shumë gjasa të lënë këlyshët, apo edhe macet e tyre para derës së dikujt tjetër, me shpresën se pronarët e rinj do të kujdesen më shumë për ta.
Prapëseprapë, kjo ide nuk u ka pëlqyer të gjithëve në Serbi, përcjell Telegrafi.

Njëra ndër ta është edhe Mariana, e cila ka bërë të ditur se një gjë e tillë i ka ndodhur asaj.

Sipas mediave serbe, një numër në rritje i qenve dhe maceve të braktisura po bëhet një problem serioz, ndërsa të gjitha shoqatat apelojnë për pronësi të përgjegjshme.