[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Një një vjetorin e ndarjes nga jeta të petagogut, gazetarit të RTP-sëSylejman Ferizi ka lindur me 18.8.1942 dhe ka vdekur me 13.11.2018. Me rastin e një vjetorit familja kanë bërë një kujtim për të duke shprehur mallin dhe kujtimin që kanë për të, shkruan Botapress.info

Kumti i zi për vdekjen tënde ra si rrufe në familjen tonë. Unë bashkëshortja jote, ndihem krenare që pata fatin të kem një bashkëshort të tillë.

Ne fëmijët e tu, ndihemi krenarë që ishim pjesë e gjenit tënd, që u rritëm dhe u edukuam në frymën e shpirtit tënd bujar.

Ne motrat dhe vëllai, ndihëmi krenar që patëm një vëlla zemërmadh dhe të dashur.  Ishe dhe mbete frymëzim dashurie e buzëqeshje e familjes sonë.  Të përkujtojnë me mall familja.

Menu Title