[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Një fanse e flaktë e LDK-së si Lirdona GashiAjo ia ka dhënë Besën dhe Fjalën LDK-së. Do të mbetet në këtë parti edhe në qoftëse mbesin 100 apo edhe 10 veta apo edhe nesë mbetet vetëm 1 anëtar ne LDK ajo do të jetë e vetme shkruan Botapress.
Liridona Gashi ka një aktiviste e LDK-së në një postim të saj në një hoshtag #meameriken ka popstuar këtë foto të cilën e ka përcjellë me këto fjalë:
1000 ne qendrofshin, do te qendroj dhe vete
Po dhe 100 ne mbetshin, nuk tundem kurrsesi
E dhjeta do te jem, po qe se mbeten 10
E ne mbete vec 1, une do te jem ajo. ❤️

Menu Title