[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Një anketë me lexues Vjosa Osmanin e nxjerr fituese në garën për drejtimin e LDK-së 

 

Botapress, 6 Mars – Deputetja e LDK-së, Vjosa Osmani, del të jetë figura më e pëlqyer nga elektorati i këaj partie për ta udhëhequr LDK-së e themeluar nga Ibrahim Rugova,

 

Në një anketë të realizuar nga Gazeta NeëBorn, Vjosa Osmani del dukshëm më e preferuar për ta udhëhequr LDK-në se sa Lutfi Haziri, i cili shihet të jetë si figura me peshën me të madhe në këtë part ie me më së shumti vota të fituara në zgjedhjet lokale. Madje Osmani, votues nuk ka vetëm nga LDK, ajo ka arritur që të jetë shpresë dhe figurë e pëlqyer edhe nga ata votues që tanimë nuk kan alternativë tjetër përveç saj.

Menu Title