.
×

Nis marshi “Me Rektorin!”Botapress 9 dhjetor

Marshi i paralajmeruar”Me Rektorin” ka nisur para Teatrit kombëtar duke defiluar nëpër sheshin “Nëna Tereze” drejt  Rektorait të Universitetit të Prishtinës, Ky marsh është organizuar nga një grup studentësh dhe profesorësh të UP -së.

Në këtë protestë po marrin pjesë qindra marshues.image image