.
×

Nipat e mbesat e Azem Sylës, të gjithë veteranë të UÇK-së (Dokument)Një “Fun Page” e krijuar në rrjetin social “Facebook” dhe që e quan vetën “Organizata për pastrimin e listave të UÇK-së”, ka akuzuar Azem Sylën se ka futtur në lista të gjithë nipat dhe mbesat e tij nga Harilaqi i Lipjanit, si veteranë kur ata nuk ishin fare pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Ata kanë publikuar emrat dhe mbiemrat e Adem, Afrim, Faik, Bukurie Zogjani dhe Mervete Zogjani-Uka të cilët janë nga Fshati Harilaq i Lipjanit dhe që sipas tyre, kurrë nuk ishin ushtarë të UÇK-së, dhe se janë nipa e mbesa të Azem Sylës

“Adem Zogjani, Afrim Zogjani, Faik Zogjani, Bukurije Zogjani, Mervete Zogjani –Uka që të gjithë vllezër e motra nga Fshati Harilaq i Lipjani janë në listë të vetaranëve të UÇK-së, ndërsa i pari në listë të pjesëtarëve dhe nuk kanë qenë kurrë ushtarë. Afrim A. Zogjani nr apikacioni 064493 Harilaq, su kan ushtar nuk ka lëviz nga Harilaqi, Bukurije A. Zogjani-Arifi 064487 Harilaq – su kan ushtar nuk ka lëviz nga Harilaqi, Mirvete A. Zogjani-Uka 064491 su kan uushtare nuk ka lëviz nga Harilaqi, Faik A. Zogjani 064488 Harilaq su kan ushtar nuk ka lëviz nga Harilaqi. Të gjithë janë nipa e mbesa të Azem Sylës. I gjithë fshati Harilaq mund ta dëshmojë këtë”, thuhet në statusin e publikuar nga kjo faqe, transmeton infokusi.

Image

Image

Image