[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

NimiTV i bashkëngjitet fushatës #rriNshpi – dhuron 3 muaj abonim FALAS për shqiptarët në diasporëPërderisa  vendin tonë kompani të  shumta janë duke përkrahur fushatën sensibilizuese  #rriNshpiNimiTV ka vendosur t’i bashkëngjitet kësaj fushatepor duke menduar për shqiptarët  diasporës! 
KështuNimiTV ka vendosur   ofrojë 3 muaj abonim FALAS për  gjithë shqiptarët e  diasporës  cilët nuk e posedojnë platformën e NimiTV.  këtë mënyrëfamiljarët dhe miqtë  tanë  cilët jetojnë  diasporë do ta kenë mundësinë  argëtohen dhe t’iu lehtësohet qëndrimi   shtëpi gjatë periudhës  karantinës.
NimiTV mund ta shikoni pa dekodermjafton ta shkarkoni aplikacionin e NimiTV  Samsung  Smart TV apo LG Smart TV.   gjithë shqiptarët e diasporës mund  aplikojnë për t’u abonuar falas, duke klikuar KËTU. 
Pasi   keni plotësuar formularinju do   pranoni username dhe password  e-mailin tuaj./Botapress.info
Menu Title