[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nga këto komuna janë rastet e reja me COVID-19Sot kanë rezultuar 609 raste me virusin korona dhe 350 të shëruar.Derisa janë shënuar 13 vdekje.

Rastet e reja janë nga këto komuna:

Suharekë 3 raste (83,76, 68 vjeç), Prizren 2 raste (62, 57 vjeç), Deçan 1 rast ( 70 vjeç), Kamenicë 1 rast ( 63 vjeç), Junik 1 rast (56 vjeç), Mitrovicë 1 rast ( 83 vjeç), Obiliq 1 rast (75 vjeç), Pejë 1 rast ( 66 vjeç), Prishtinë 1 rast (69 vjeç) dhe Vushtrri 1 rast (67 vjeç).Kujtojmë, se numri total i rasteve pozitive është 35.549 raste nga 134.318 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 939 raste të vdekjes.

Menu Title