.
×

Neymar, pasaniku i botërorit Rusi 2018Ka filluar numërimi mbrapsht i botërorit Rusi 2018.

Gjithçka është gati për nisjen e kësaj supersfide botërore, kur kur vetëm një ditë na ndan nga starti i sfidës së parë mes Rusisë dhe Arabisë Saudite. Trajnerët e klubeve kanë studiuar kundërshtarët me të cilët do të përballen, duke vënë theksin sigurisht te lojtarët më të mirë të rivalit.Janë pikërisht këta lojtarë që janë edhe më të shtrenjtët në merkato dhe vëndin e parë e mban pikërisht braziliani Neymar.