.
×

Nesër në Shkup “KOSOVA” VI,VII dhe VIIIPas premierës së suksseshme në Prishtinë, në Kolegjin AAB, Libri “KOSOVA” VI, VII dhe VIII promovohen në Shkup. Neser rreth orës 19.00 mund ta gjeni librin në Shkup, ashtu si thotë dhe vet autori i librit se pas premierës së par e cila u mbajt në Prishtinë në Kolegjin AAB , ka qenë shumë e suksseshme dhe ka pasur interesim të madh për librin në fjalë , transmeton Botapress.info 

Neser këtë liber gjatë orës 19.00 ku bëhet dhe promovimi në Qendrën Informative Kulturore rreth orës 19.00 mund ta gjeni.