.
×

Nesër në Bota press do të lexoni  Si u zhvilluan ngjarjet në Kuvendin e Kosovës?

A u “dorëzua” Blloku dhe a u “trimërua” Flora Brovina dhe PDK-ja?

Kur do të mblidhet séance e radhës e Kuvendit të Kosovës?

A do të shkarkohet Flora Brovina më 9 tetor?

Skandaloze: Cila është mafia e Evropës dhe a është e përfshirë në rrjetin e kësaj mafia edhe Gjermania?

Ekskluzive: Cka thuhet në raportin e agjentëve të Intelegjencisë së KFOR-it – NATO-s për Xhavit Halitin?

Cilat janë katër opsionet për dalje nga kriza sipas Lumir Abdixhikut?

A po vonohet themelimi I Gjykatës Speciale për shkak të vonesës së krijimit të Institucioneve të vendit

Redaksia e gazetës Bota press ua uron të gjithë shqiptarëve të besimit Islam festën e Kurban Bajramit