[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nesër mblidhet Kuvendi i Kosovës, ja rendi i ditësNesër mblidhet Kuvendi i Kosovës. Sipas zyrës për medie të Kuvendit të Kosovës, mbledhja do të mbahet në ora 12 dhe ka vetëm një rend dite, zgjedhjen e avokatit të popullit, njofton Zyra për Medi e Kuvendit të Kosovës, përcjellë Botapress.
Data: 28 shtator 2020
Dita: E hënë
· Vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit
· Vendi: Salla e Kuvendit
· Koha: 12:00
Rendi i ditës
6. Zgjedhja e Avokatit të Popullit

Menu Title