.
×

Nesër do të lexoni në numrin ekskluziv të gazetës Bota press  Viti 2014, një vit I mrapshtë, I keq, I dështuar..

 

Aktuale: A ka demokraci të brendshme në Parlamentin e Kosovës me koalicion të shumicës parlamentare?

Debate politike: A ishte viti 2014 vit i fitores, i humbjes apo i sfidës së LDK-së?

 

Intervistë eksluzive e kryeministrit Isa Mustafa: Në vitin 2015 do të shihni se si do ta qeverisë vendin si kryeministër?

 

Flet për Bota press, Mimoza Kusari Lila: jam 100% gjakovare, nuk ka ndarje “katundar e gjakovar!”

 

Cilat janë top ngjarjet e vitit 2015 në arenën sportive

 

Kush u nda dhe kush u kurorëzua në vitin 2014

Analiza, komente, kulturë, VIP, Shou biz dhe urimet e partnerëve afaristë të Botapress-it për vitin 2014

Gëzuar! Për shumë mote!

ballina bota press