.
×

Nëse keni vendosur që nesër të dilni diku, më mirë shikojeni motinKosova nesër do të përfshihet nga temperatura të ulëta si dhe reshje të shiut e borës, raporton Botapress.info. Sipas accuweather, gjatë ditës pritet që në Kosovë temeperaturat maksimale të jenë 5 gradë Celsius, ndërsa minimalja do të shkojë në minus tre. 

Ndërkaq pritet që përveç temperaturave të ulëta, vendi të përfshihet edhe nga erërat, të cilat do të arrijnë shpejtësinë deri në 17 km/h. Për më shumë shikoni fotografinë e parashikimit të motit për nesër. /Botapress.info