[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nëse dëshironi ndihmë, telefononi këta numra të KQZ-së 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi se me qëllim të komunikimit lidhur me procesin e votimit në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës ka në dispozicion këta numra telefoni:TELEFONAT KONTAKTUES PËR INFORMIMIN E VOTUESVE:0800 55 555 dhe +38338211428

TELEFONAT KONTAKTUES NË DHOMËN OPERATIVE:+3833820081004 dhe +3833820081007

Menu Title