.
×

Nervozohen kosovarët, RTK-ja po transmeton Serbinë, në vend të KosovësEdhe pse ndeshjet e kombëtareve janë ndeshjet më të dashura për tifozët, kosovarët nuk kanë mundësi të shikojnë ndeshjen historike Kosova – Omani në Radio Televizionin e Kosovës.

Kjo ka bërë që shumë tifozë të bëjnë diskutime në rrjetet sociale duke shprehur mllefin ndaj RTK-së, sipas të cilëve televizionin shtetërorë injoron Kosovën, ndërsa transmeton ndeshjen e basketbollit ndërmjet Serbisë dhe Greqisë.