.
×

Nëntë muaj që nga vendosja e taksës 100%, ja sa miliona euro humbi SerbiaPo bëhen nëntë muaj që kur Kosova vendosi taksën 100% ndaj mallrave Serbe dhe të Bosnjë e Hercegovinës.

Këta nëntë muaj vlerësohet se ka rënie drastike të importit të Serbisë.Kosova ka vendosur taksën doganore prej 100 për qind për mallrat e Serbisë dhe të Bosnje e Hercegovinës më 21 nëntor të vitit të kaluar.

+Nga atëherë e deri më tash është thënë se Serbia ka humbur miliona euro për shkak të takës.Mirëpo, edhe përkundër kësaj që nga vendosja e taksës, në Kosova kanë vazhduar të hyn mallra të kontarbanduara.