[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nëndega e LDK-së për NRW në Gjermani shënon 2 KorrikunNëndega e LDK/së për NRW/Gjermani ,edhe këtë vit shënën 2 korrikun 1990/Diten e shpalljes së Pavarsisë Në shtetrrethim dhe,para snajperve serb, Delegatet e legjistartures të asajë kohe shpallen Pavarsinë e Kosoves,e cila nuk u njoh ndërkombtarisht,megjithate ishte ,dhe njihej si Deklarim i fuqishëm i vullnetit kombëtar,politik e demokratik.
Nëndega jonë,llogaritë që kjo është një datë që bëri kthesë të madhe në rrjedhat e atyre viteve ,andaj ftojmë të interesuarit që ta bëjmë edhe kësajë here një mbrëmje vërtetë si e meriton kjo ngjarje. Të ftuar janë në mes tjerësh edhe ish delegat të asajë periudhe që do shpalosin kujtime para të pranishmëve.
Tubimi do mbahet më 06.07.2019 në adresen
52445 Titz Markt 35 Nordrhein/westfalen me fillim në ora 18.00
20.06.2019
Komisioni per informim/Jakup Gerguri

Menu Title