.
×

Nëndega e LDK-së për NRW-Gjermani organizon Akademi Përkujtimore për Dr.Ibrahim RugovaLajmrohen gjithë të interesuarit se Nëndega e LDK-së për NRW-Gjermani organizon AKADEMI Përkujtimore për Presidentin Historik Dr.Ibrahim Rugova. Akademinë e organizojmë me daten 02.02.2019 (e shtunde). Për adresendo njoftoheni me një njoftim shtesë ditët në vijim. Në këtë Akademi do shfaqet nëpërmjet Prjektorit një dokumentar për Presidentin Historik dhe nje intrvistë e dhënë pas luftes nga ai. Do ftohen edhe përfaqsues nga LDK-në Kosovë dhe Mergatë,si dhe musafirë tjerë. Ndjehemi mirë nëse nderoni këtë Akademi me pjesëmarrjen tuaj. Të interesuarit për ndonjë pikë artistike të kontaktojnë përfaqsuesit në meset e tyre për shkaqe të pregaditjes së skenarit të pakten dy ditë para mbajtjes së Akademisë. NRW.-27.01.2018 Jakup Gërguri-Kryetar i Nëndeges.