[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nëndega e LDK-së në Zürich feston festen tradicionale të Dardanëve „Darken e Lames“Ftesë, të dielen me 04.11.2018 në ora 14h!
Ftohën të gjithë anëtarët e kryesisë së Degës së LDK së në Zvicër, kryesitë e nëndegëve dhe anëtarësia e gjërë që më datë 04.11.2018 duke filluar në orën 14.00 në restorantin Rozafa Lochackerstr. 6 CH-8424 Embrach / ZH do të mbahët mbledhje me të gjitha strukturat e LDK së në Zvicër.
Në mbledhje do të marrin pjesë delegacioni nga Prishtina, i kryesuar nga z. Ismet Beqiri, sekretar i përgjithëshëm i LDK së, z. Sali Morina koordinator, si dhe Nënkryetari i LDK-së Kryetari i Komunes së Gjilanit Zotëri Lutfi Haziri.
Mbledhja do të ketë karakter informativ dhe karakter pune.
Pas mbledhjës do të vazhdojmë me shtruarjën e Darkës së Lamës, festë familjare tradicionale e shpallur nga Presidenti Historik DR. Ibrahim Rugova e organizuar nga nëndega e Zürichut.
Pasi që agjenda është e ngarkuar, luteni që të jeni të përpikët sepse mbledhja do të filloi si është paraparë. Merrne nga një specialitet shqiptarë me vete dhe pas mbledhjës e hamë jë darkë të përbashkët si ilirodardanët e vjetër. Që të kalojmë sa më mirë, komisioni për kulturë i nëndegës është përkujdes edhe për pjesën artistike, ku do të na argëtoi orkestra e Restaurantit Rozafa, grupi folklorik si dhe Ansambli Vatra nga Bülachu me valle koreografike.
Zürich, 30.09.2018

Menu Title