[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nëndega e LDK-së në Rheinland-Pfalz mban Kuvendin zgjedhorKryesia e Nëndegës së LDK-së në Rheinland-Pfalz me 09.06.2019 në Kaiserslautern, ka mbajtur mbledhjen e saj të rregullt, dhe ka marrë vendim që Kuvendi zgjedhor ti zhvilloi punimet më 16.06.2019 nga ora 11.00 Pjesmarrja e të gjithë anëtarëve në këtë kuvend zgjedhor, do të rikujton aktivitetin që kemi bërë në kuadër të Nëndegës së LDK-së për gjat katër vitëve që lam pas. Poashtu nga ky kuvend zgjedhor do të dalin strukturat e zgjedhura në kuadër të Nëndegës
dhe do të zgjidhën delegatët të cilët do ti delegohën Degës së LDK-së për Gjermani… Pjesmarrja e gjithë antarve të LDK-së në kuvendin zgjedhor është e domosdoshme.
Komisioni për informim
Pran Nëndegës së LDK-së Rheinland-Pfalz

Menu Title