[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nën masa të rrepta të sigurisë, votat e diasporës zhvendosen në QNRKomisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka nisur sot bartjen e votave të diasporës në Qendrën e Numërimit të Rezultateve.

Zhvendosja e votave të diasporës nga ambientet e Ministrisë së Infrastrukturë dhe Transportit, u bë nën përcjelljen e masave të rrepta të sigurisë.

Rreth 15 mijë e 500 zarfe që iu takojnë votave të diasporës, u mor vendim nga KQZ që të zhvendosen në QNR, pas reaksioneve që u hasën në punonjësit zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, që dyshohet se shkaktuan zarfet e votave nga Serbia.

Menu Title