[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Në Mitrovicë, funksionon çdo gjë sikur të mos kishte fare koronavirusBizneset e hapura, vetura sa të duash, pamje që të ngjason me normalitet, shihet përmes kësaj video në Mitrovicë. Ani pse vendi ka tashmë dy javë që po përballet me pandeminë globale Covid-19, për qytetarët e Mitrovicës dhe bizneset atje, ky nuk paraqet ndonjë problem.

Dyqane të hapura, makina gjithandej duke qarkulluar shihen përmes kësaj video të dërguar në IndeksOnline nga lexuesit e saj.

 

Menu Title