[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Në Kolegjin Mehmet Akif filloi ripërtritja e kontratave për vitin shkollor 2017/2018Më 1 shkurt 2017 fillojë përtërirja e kontratës me shkollën për vitin shkollor 2017/2018 dhe do të vazhdojë deri më 15 qershor 2017. Nxënësit të cilët e vazhdojnë kontratën në afatin e caktuar më lartë, nuk do të kenë ndonjë rritje të pagesës.
Nxënësit që e përtrijnë kontratën gjatë muajit Shkurt do të kenë zbritje 15%, ata që e përtrijnë gjatë muajit Mars do të kenë zbritje 10%, nxënësit që e përtrijnë kontratën gjatë muajit Prill do të kenë zbritje 5%, ndërsa nxënësit që e përtrijnë kontratën gjatë muajit Maj do të kenë zbritje 3%.
Ju mirëpresim…

PER VIDEO KLIKO KETU

Menu Title