[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Në këto vende nuk do të ketë rrymë në ditët e ardhshmeKEDS njofton për ndërprerje të rrymës në ditët e ardhshme KEDS nëpërmjet një komunikate për media ka njoftuar qytetarët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet, përcjell lajmi.net.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

27.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Brodi-Gotovusha (Kodi: 40044005) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod .

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 (20)kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hogoshti (Kodi: 62000001) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë, Sotllar.

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

2.

Nga TS 110/10 (20)kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tuxhevci (Kodi: 62000004) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Feriqevë,Tugjevcë,Gnicë,Zaiqevcë,Dogana kufiri,Grizime,Stralicë,Moqarë

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

3.

Nga TS 110/10 (20)kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit të fuqisë.

4.

Nga TS 110/10 (20)kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J18 Spitali (Kodi: 63000018) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit të fuqisë.

Mitrovicë

1.

Nga 110/10(20)kV Ilirida (ish 35 Mitrovica 2) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ibër Lepenci (Kodi: 71075012) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

2.

Nga 110/10(20)kV Ilirida (ish 35 Shupkofc) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kqiqi (Kodi: 71074002) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

Pejë

1.

Nga TS 110/10 (20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Onix (Kodi: 54000003) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Durrave Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushe Xhamija, Dobrusha e Mesme, Te Drejtorija, Lubovë – Ademajt, Lubovë Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banje, Lagja e Re Banje, Banje Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagja, Delibeg Si dhe Centali Solar ONIX

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

2.

Nga TS 110/10(20) kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Cerrcë,Lubozhdë,Vrellë,Stupe

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

3.

Nga TS 35/10 (20)kV Peja II do të ndërpritet:

Dalja 10kV Maja e Zezë (Kodi: 50051007) prej orës 12:00-14:00.

Vendet: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja Rezervë, TS-7/2, Kfori Italian, Kfori Argjentina.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit toroidal

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekoll – Hajkobil (Kodi: 14016004) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

2.

Nga TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koliq – Ballaban (Kodi: 1401602) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Shari (Dragashi) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Rapqa e ulet, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne.

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

2.

Nga TS 35/10 kV Shari (Dragashi) të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cërmjani (Kodi: 80080012) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë.

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (Kodi: 80080010) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes

28.09.2019

Punime nga Palët e treta

Mitrovica

1.

Nga TS 110/10(20)kV Skenderaj do të ndërpritet:

LP 10kV Qyteti II (Kodi: 74000010) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, Rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Dëshmorët e Kombit, Osman Geci, Ali Gashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit TU.

Ferizaj

2.

Nga TS TS 35/10 KV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10kV Caraleva (kodi 41046004) nga ora 13:00-16:00.

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevcë, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica .

Arsyeja: Vendosja e shtyllave të TM.

28.09.2019

Punime për projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Ilirida do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shipoli kodi (71075001) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Fshati Shipo, Fshati Vaganic , Fshati Vernic , Fshati Pirq

Dalja 10kV Tregu i Blertë kodi (71075002) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vedet: Qytetin nje Laxhe

Dalja 10kV Fidanishtja kodi (71075003) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Lagjeja Fidanishte .

Dalja 10kV Bajri kodi (71075004) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Qyteti, Lagja Bajr, Frashëri .

Dalja 10kV Koshtova kodi (71075005) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Dalja 10kV Ujësjellsi i ri kodi (71075006) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: nje pjes te Laxhes Shipol dhe Fabriken e Ujët

Dalja 10kV Tjegulltorja kodi (71075007) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: rrugët: Sali Çeku, Haki Misini, Ehat Prekazi, Lekë Dugagjini, Mbretëresha Teutë, Mulla Ilaz Broja, Konstandin Kristoforidhi, Ahmet Selaci, Plava, Sylejman Shala, Martin Cana, Muharrem Gashi, Shala, Mehmet Aqif Ersoj, Gucia, Migjeni, Zahir Pjaziti dhe Mbreti Bardhyl.

Dlja 10kV Sollana kodi (71075008) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Lagjet Parku i Solanës dhe Vaganica.

Dalja 10kV Stadioni kodi (71075009) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”, Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia, Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini, Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

Dalja 10kV Ujësjellsi i vjetër kodi (71075010) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Qendra e Qytetit .

Dalja 10kV Ilirida kodi (71075011) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vedet: Rr Mujë Hasani,Rr Berdi Hasanaj,Rr Musa Hoti,Rr Muj Krasniqi,Rr Shaban Polluzha,Rr Rifat Vidishiqi,Rr Jakup Ceraja,Rr Parisi,Rr Sabedin Prekazi,Rr Remzi Durmishi,Rr Eset Ymeri,Rr Maxhistrala Adriatiku .

Dalja 10kV Ibër Lepenci kodi (71075012) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë

Dalja 10kV Lagjëja e romëve kodi (71075013) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Romet 1, 2, 3, Qerdhja, Remo Com, Bashkimi, Lin Project .

Dalja 10kV Qendra kodi (71075014) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Qendren e Qytetit

2.

Nga NS 110/10(20) kV Ilirida do të ndërprehet:

Stabilimenti degëzues NS 10(35)/10kv Shupovci dhe pa enegji mbesin:

Dalja 10kV Shala kodi (71074001) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Dalja 10kV Kqiqi kodi (71074002) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Dalja 10kV Sitnica kodi (71074003) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Qnderen e Qytetit.

Dalja 10kV Betonjerka kodi (71074004) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica..

Dalja 10kV Parku i biznesit kodi (71074005) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: ETC,Emona City,Fabrika e pjimeve,Çarli,Parku i Biznesit,Terminali,Furra,,Zyra administrative e veriut.

Dalja 10kV Viva Lux kodi (71074006) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Gorenjen , Betonjerka Burimi ,Hoteli Viva Lux

Dalja 10kV Drejtoria kodi (71074088) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vndet: Laxhja e Shangajt ( Livadhit ) , Laxhja engleska

Dalja 10kV Mejdani kodi (71074089) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Laxhja Kolloni , Majdani

Dalja 10kV Dalja Cenaj kodi (71074090) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Laxhja Cenaj

Dalja 10kV Stacioni i Pompave Tuneli i Parë kodi (71074091) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Stacioni i Pompave Tuneli i Parë

Dalja 10kV PTK-Ambulanta Tunel i Parë kodi (71074092) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: PTK-Ambulanta Tunel i Parë

Dalja 10kV Universiteti i Mitrovicës kodi (71074093) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Universiteti i Mitrovicës

Dalja 10kV Muzeu i Kristaleve dhe Mineraleve kodi (71074094) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Muzeu i Kristaleve dhe Mineraleve

Dalja 10kV ShF. Elena Gjika kodi (71074095) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: ShF. Elena Gjika

Dalja 10kV QMF “Nexhat Çuni” kodi (71074096) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: QMF “Nexhat Çuni”

Dalja 10kV UM Isa Boletini kodi (71074097) nga ora 01:00 deri në ora 07:00.

Vendet: UM Isa Boletini

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i kthinave lidhëse në Nënstacion.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20) kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi 14000009) nga ora 10:00- 11:00.

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershiat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik, Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Vendosja e ormanit TU.

2.

Nga TS 35/10 kV Besia do të ndërpritet:

Dalja 10kV Lluzhani (kodi 10013011) nga ora 13:00- 15:00.

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct, Lupç i Poshtëm, Vranidollin Tenezhdollin. Kazerme e FSK-së Vranidoll.

Arsyeja: Shtrirja e përçuesëve të LP 10(20)kV për LP të ri, pasi që kryqëzohet LP i vjetër me LP e ri.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Kaçaniku – LP 10kV Voskopoja (kodi 40046001) do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV TS Bicaj (kodi 40043001005) nga ora 09:00 deri në ora 11:00.

NS 10/0.4kV TS Pallosh bicaj (kodi 40043001008) nga ora 09:00 deri në ora 11:00.

NS 10/0.4kV TS Bicaj fugt (kodi 40043001103) nga ora 09:00 -11:00.

NS 10/0.4kV TS Shkolla Bicaj (kodi 40043001104) nga ora 09:00- 11:00.

NS 10/0.4kV TS Korag Bunjak (kodi 40043001105) nga ora 09:00 -11:00.

Vendet: Biçecë.

Arsyeja: Demontim i dy shtyllave drurit dhe montim i dy shtyllave betonit ne 10 kv dhe vendosja e kozollave metalike.

Gjilan

1.

Nga LP 10kV Strezovci (kodi 62000005) do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV TS Krileva (kodi 62000005059) nga ora 10:00 -14:30.

Vendet: Biçecë,

Arsyeja: Shtrirja e kabllos bistekë 4x50mm në shtylla të reja dhe kalimi i konsumatorëve në rrjetin e ri si dhe demontimi i rrjetit të vjetër.

29.09.2019

Punime për projekte investive

Mitrovicë

1.

Dalja 10kV Runiku ( kodi 74000005) do të ndërprehet Stabilimenti në Vitak:

NS 10/0.4kV Vitak – lagj.Topalli (kodi 74000005023) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

NS 10/0.4kV Vitak – lagj.Taraku (kodi 74000005024) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

NS 10/0.4kV Vitak – lagj.Spahiu (kodi 74000005025) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

NS 10/0.4kV Vitak – lagj.Fazliu (kodi 74000005058) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagj.Spahiu-antena ipkos (kodi 74000005028) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagj.Hyseni (kodi 74000005029) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagj.Dërvishi (kodi 74000005030) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagj. Beqir-Haxhiu (kodi 74000005031) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagj.Haliti (kodi 74000005032) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

NS 10/0.4kV Kostërc – lagj.Kajtazi-Tërnava (kodi 74000005033) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: fshatrat Vitak, Kostrec dhe Ternov.

Arsyeja: Ndrrimin e rrjetit te vjeter me te riun..

2.

TS 110/10(20) kV Skenderaj – LP 10kV Runiku (kodi 74000005) do të ndërpitet:

  1. 10 kV/04 Runik-Kisha (Kodi: 74000005036) prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: TS. Runik-Kisha

  1. 10 kV/04 Radishevë-1 (Kodi: 74000005037) prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: TS. Radishevë-1

  1. 10 kV/04 Radishevë-2 (Kodi: 74000005051) prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: TS. Radishevë-2

  1. 10 kV/04 Bajë (Kodi: 74000005039) prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: TS. Bajë

  1. 10 kV/04 Syrigan (Kodi: 74000005040) prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: TS. Syrigan

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave.

 

Menu Title