[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë



22.01.2021 Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 11:00-15:00.

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS – Mirusha VII dhe TS – Garaqevë.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 13:00-16:00.

Vendet: rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmagjë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Kyçja e kabllove të tensionit të mesëm për segmentin e NS të ri 10/04 kV Lagjja Jeta e re Arbanë.

23.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.21 (Kodi: 81084018) prej orës 10:00-10:15 dhe 14:45-15:00

Vendet: Rrugët: Fehmi Agani,Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu (1konsumator) dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS-53 (Kodi: 81084018402) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Rr. Fehmi Agani (një pjesë)

Arsyeja: Punime në ormanin e tensionit të ulët dhe ndërprerësin (AS).

3.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.40 (Kodi: 81084023) prej orës 10:00-10:15 dhe 14:45-15:00

Vendet: Rrugët: Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2 konsumatorë) dhe Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionin e mesëm.

4.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Qendra   (Kodi: 81084023504) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Rr. UÇK (një pjesë), rr.Sadik Stavileci (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS – Qendra.

23.01.2021

 

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nertili (Kodi 81084033) nga ora 08:00 – 11:00

Vendet: Qendra tregtare Nertili në Rrugën Tirana, rrugët: UÇK-së, Tirana dhe Ëesley Clark.

Arsyeja: Pastrimi i trafos dhe e hyrjeve 10kV.

Pejë

1.

TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra industriale-Fabrika e farave (Kodi 52000010) nga ora 11:00 – 13:00

Vendet: 4 konsumatorë komercial në rrugën Haxhi Zeka dhe Fabrika e Farërave në Klinë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit privat sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani -Stabilimenti ne Ramun nga ora 11:00 – 16:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

Lokal N.T.SH. SHALA M.               (Kodi:51000005012)

Ramun Debelasht           (Kodi:51000005014)

Gllaviqicë e reja               (Kodi:51000005015)

Gllaviqica             (Kodi:51000005016)

Valon Sadiku     (Kodi:51000005017)

Sep. Naim Dakaj               (Kodi:51000005018)

Beton Plus-Adnan Spahija           (Kodi:51000005019)

NTSH “Vranina” (Kodi:51000005021)

Gllaviqica             (Kodi:51000005022)

Leshan UN         (Kodi:51000005023)

Leshan -Lagjja Tahirmurat           (Kodi:51000005024)

Leshani l               (Kodi:51000005025)

Kërstovci             (Kodi:51000005026)

Betonjerka         (Kodi:51000005027)

Leshan-B.Krasniqi Separacion     (Kodi:51000005028)

Leshani ll te xhamija       (Kodi:51000005029)

Leshani 4             (Kodi:51000005030)

”Shala Immobilien”-Bashkim sh (Kodi:51000005031)

Kliqin ll (Kodi:51000005032)

Lagjja Shurdhaj Leshan (Kodi:51000005033)

Jabllanicë e Leshanit G.TH           (Kodi:51000005034)

Kliqina l (Kodi:51000005035)

Pompat e ujit – Jabllanicë             (Kodi:51000005036)

Seperacioni Valdet Gashi             (Kodi:51000005037)

Rosujë e reja Hysenaj   (Kodi:51000005038)

Rosujë Gurthues             (Kodi:51000005039)

Rosujë e vjetra (Kodi:51000005040)

Rosuja 5              (Kodi:51000005041)

Rosuj Janoshët (Kodi:51000005042)

Dardan Dervishaj             (Kodi:51000005043)

Vranina Llabjan (Kodi:51000005050)

Vendet: fshatrat: Gllaviçicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Ngritja e dy 2 shtyllave 12/1600 me elemente përcjellëse.

3.

TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet

Dalja 10 kV Qerdhja e fëmijëve ( Kodi : 51000003) prej orës 11:00 – 14:00

Vendet: rrugët: Ardian Krasniqi, Beteja e Kosharës, Bukureshës (një pjesë), Eliot Engel, Fatmir Ukaj, Jashar Pasha, Kushtetuta e Kaçanikut, Lidhja e Pejës, Mbreti Piro dhe TMK-ja.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës tek TS – Arben Çekaj” me kod: 51000003008.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj ( Kodi : 73000009) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli (një pjesë); fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: Realizimi i kyçjes 10kV hyrje/dalje.

Menu Title