.
×

Në këtë video shihet lufta e tmerrshme në JunikNë Junik ashtu siç paraqitet edhe në video shihët lufta e tmerrshme që ka ndodhur.  Armatimi i ushtarëve të UÇK-së ishte bërë përë ta sulmuar forcat agresore Serbe , dhe duke mbrojtur popullin në Kosovë.

Organizimi i përbashkët mes pjestarëve të UÇK-së shihët qartë dhe harmonia mes tyre duke i ndihmuar njëri tjetrit, Botapress.

Video është komentuar shumë dhe siç dukët kjo video ka nxitur shumë reagime tek njerëzit në rrjetet sociale e sidomos ata që e kanë përjetuar luftën e fundit në Kosovë .

Disa nga komentet ishin duke e falenderuar UÇK-në për luftën që e kanë bërë dhe shumica ishin duke e kritikuar udhëheqësit e sotëm në Kosovë, duke ju referuar se keni harruar luftën dhe keni harruar çka kemi përjetuar .

Video është shpërndarë shumë si në Facebook ashtu dhe në Instagram duke grumbulluar shumë pëlqime dhe shprendarje . Për më teper shiko videon në Botapress dhe rri i kyqur në Botapress.info për video të ngjajshme:

VIDEO