.
×

Ndodh në Orlando, turma i kthen shpinën Hillary Clintonit. Ja arsyeja (Foto)Kjo është një foto që fikson më së miri epokën e “sefie”-s.

Hillary Clinton, që mund të bëhet presidentja e parë femër e SHBA-ve, qëndron përpara një turme njerëzish që kanë mbushur cep më cep një sallë në Orlando.

Po qëndronte, se për një moment turma i kthen e gjitha shpinën dhe me celularët në duar, kërkojnë të bëjnë një “selfie” me zonjën Clinton.

Turma duket e etur që të ketë një foto me presidenten e mundshme, por këtë e duan sipas mënyrës së tyre. Mirë se erdhët në gjeneratën e “selfie”-ve.

KLINTON