[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ndodh edhe kjo në mes të Prishtinës, vetura ndalet në kahjen tjetër të rrugës! (Video)VeturaNjë veturë sot duke mos respektuar rregullat e trafikur dhe shenjat rrugore dhe ato anësore, është ndalur në anën e kundërt të rrugës, staktësisht afër menzës së studentëve në Prishtinë.

Në një video të siguruar nga GazetaBlic, shihet se si vetura është e ndalur në anën tjetër të rrugës, aty ku është e ndaluar që veturat të qarkullojnë në atë drejtim.

Ndiqeni videon më poshtë:

Menu Title