[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ndodh edhe kjo: Këshilltari i Kurtit kërkon transformimin e RTK’së me arsyetimin se po shfaqen seriale pa shijeKëshilltari i Kryeministrit në detyrë Albin Kurtit – Luan Dalipi, ka kërkuar që legjislatura e ardhshme ta transformojë Radio Televizionin e Kosovës me arsyetimin se aty ka seriale pa shije dhe pa kreativitet.

Dalipi kritikoi një serial të RTK’së duke thënë se ai serial nuk ka elemente edukuese për fëmijët e rrjedhimisht paguhet nga taksat e qytetarëve.

“Tani seriali “Çka ka shpia” ne RTK me plot sjellje degjeneruese. Me pengon fakti qe keso seriale pa shije, pa kreativitet e mbi te gjitha pa elemente edukuese per femijet shfaqen ne televizionin tone publik, te paguar me taksat e qytetareve”, shkroi Dalipi.

Tutje, Dalipi kërkoi që të bëhet transformim në këtë medium nga legjislatura e ardhshme.

“Uroj qe deputetet e zgjedhur ne legjislaturen e ardhshme ta transformojne kete medium”, përfundoi Dalipi.

Shkrimi i plotë i Dalipit:

Tani seriali “Çka ka shpia” ne RTK me plot sjellje degjeneruese. Me pengon fakti qe keso seriale pa shije, pa kreativitet e mbi te gjitha pa elemente edukuese per femijet shfaqen ne televizionin tone publik, te paguar me taksat e qytetareve. Uroj qe deputetet e zgjedhur ne legjislaturen e ardhshme ta transformojne kete medium.

Menu Title